Meille tietosuoja ja tietoturvallisuus ovat erityisen tärkeässä asemassa, koska käsittelemme omien henkilötietorekistereiden lisäksi asiakkaiden henkilötietorekistereitä ja sen vuoksi joudumme päivittäin tunnistamaan henkilöitä sekä olemaan erityisen huolellinen henkilötietojen käsittelyn suhteen.

Olemme koonneet sivustollemme tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, mitä rekistereitä meillä on käytössä ja tietosuojan perusperiaatteet tietosuojaselosteeseen. Näiden lisäksi verkkosivusto kerää evästetietoa kävijöistä.

Tietosuoja ja tietoturvallisuus

Tietosuojalauseke
Seloste henkilötiedon käsittelytoiminnasta
Tietoa evästekäytännöstä

Henkilötietorekisterit

Markkinointirekisteri
Asiakastietorekisteri
Rekrytointirekisteri

Lomakkeet

Täytä pyyntöäsi koskeva lomake, ja tuo se henkilökohtaisesti toimipisteen asiakaspalveluun täytettynä ja tulostettuna. Lomakkeita on saatavilla myös toimipisteissä.

Jotta voimme olla varmoja, etteivät henkilötietosi joudu vääriin käsiin eikä niitä käsitellä tai
muuteta väärin perustein, varmistamme henkilöllisyytesi kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta esittäessäsi pyynnön.

Tarkastuspyynnöissä tiedot toimitetaan sinulle pyyntöä esittäessä sovitulla tavalla: salatulla sähköpostilla, kirjeellä tai paperitulosteena toimipisteestä. Jos valitsit toimitustavaksi noudon toimipisteestä, asiakaspalvelumme ilmoittaa sinulle, kun kerätyt tiedot ovat valmiit ja voit noutaa ne toimipisteestä esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Lomakkeessa tulee määritellä, mihin henkilötietorekisteriin pyyntösi kohdistuu, jotta käsittelemme juuri oikeita, haluamasi tietoja. Apua tähän löydät tietosuojaseloisteesta.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö
Tiedon korjaamisvaatimus
Muu rekisteröidyn esittämä pyyntö